Boomstronk Verwijderen Antwerpen

Een boomstronk verwijderen is een zware klus: hierbij dient ook opgelet te worden dat u dit niet zelf probeert (bv. met trekhaak) aangezien dit vaak tot beschadiging van uw eigen materiaal kan dienen.

Boomverzorging Antwerpen heeft alle nodige apparatuur ter beschikking en zal u ook steeds informeren hoe zij te werk zullen gaan. Wij vellen, kappen en rooien bomen, en wij kunnen dus ook (optioneel) boomstronken verwijderen. Het verwijderen van een boomstronk is echt vakmanschap. Het scheelt overigens vaak in de kosten indien u een boom laat vellen en in één moeite de boomstronk laat verwijderen.

Er zijn verschillende methodes om een boomstronk te verwijderen. Zo is er: chemische verwijdering, het gebruik van een frees, het wegbranden, verwijderen met zout, gebruik van een kettingzaag of verwijderen via kraan. In sommige gevallen kan ook het zware bulldozer werk gebruikt worden en de stronk deels uitgegraven worden. In sommige gevallen worden verschillende methodes gebruikt.

Het gebruik van een stobbenfrees is vaak het makkelijkste: zo worden de wortels uitgefreest. Maar: dit is niet altijd mogelijk, soms kan de machine niet aan de stronk en moet er toch nog uitgegraven worden of gebruik gemaakt worden van andere methodes. Uiteindelijk is het ook aan de eigenaar wat hij met de stronk wilt doen. Deze kan verwerkt worden tot een sierstuk, versnipperd worden of tot brandhout worden vermalen. Ook kunnen de boomstronken meegenomen worden, dit doen we steeds in samenspraak. Wij zorgen er alleszins altijd voor dat de grond ook mooi hersteld is, zodat het lijkt alsof de stronk er nooit geweest is!
Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren! U vindt onze andere diensten ook terug op de homepagina van Boomverzorging Antwerpen.

Shopping Cart